Gran bibliotek

Jamies Italia
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Jamies Italia
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • q641.5945 O
Eier
  • Roa-vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Jamie Oliver er kjent som tv-kokk. Han begynte å lage mat da han vår åtte år i foreldrenes pub, og har i dag et lidenskapelig forhold til matlaging. Tittelen på Jamie Olivers TV-serie og første bok, "The Naked Chef" sier det meste om Jamies tanker rundt matlaging. I denne boken presenterer han sine oppskrifter fra det italienske kjøkken. Boken er både en kokebok, en reiseskildring og en dagbok. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Har register. Norsk konsulent for denne utgaven: Ingrid Espelid Hovig. Overs.: Kyrre Haugen Bakke og Eva Storsveen.
ISBN
  • 82-05-34769-7
  • 978-82-05-34769-4
  • 82-525-6215-9
  • 978-82-525-6215-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam a22     4c 4500
*001101836
*00520211109141645.0
*007t|
*008060823b2006||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a82-05-34769-7$qib.$cNkr 349.00
*020  $a978-82-05-34769-4
*020  $a82-525-6215-9
*020  $a978-82-525-6215-6
*035  $a(BIBBI)0161294
*041  $heng
*082 4$qNO-OsBA$a641.5945$25
*090  $bq$c641.5945$dO
*1001 $aOliver, Jamie$jeng.
*24510$aJamies Italia$cJamie Oliver ; fotografier ved David Loftus og Chris Terry ; oversettelse ved Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; konsulent Ingrid Espelid Hovig
*2461 $aOriginaltittel: Jamie?þs Italy$iOriginaltittel
*260  $aOslo$bGyldendal$c2006
*300  $aXV, 319 s.$bill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aOriginaltittel: Jamie?þs Italy
*5208 $aJamie Oliver er kjent som tv-kokk. Han begynte å lage mat da han vår åtte år i foreldrenes pub, og har i dag et lidenskapelig forhold til matlaging. Tittelen på Jamie Olivers TV-serie og første bok, "The Naked Chef" sier det meste om Jamies tanker rundt matlaging. I denne boken presenterer han sine oppskrifter fra det italienske kjøkken. Boken er både en kokebok, en reiseskildring og en dagbok. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier. Har register. Norsk konsulent for denne utgaven: Ingrid Espelid Hovig. Overs.: Kyrre Haugen Bakke og Eva Storsveen.
*65017$aMatlaging$xItalia$2BS
*700  $aLoftus, David$efotograf$4pht
*700  $aTerry, Chris$efotograf$4pht
*850  $aRoa-vgs
*852  $aRoa-vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Gran bibliotek, avd. GranMAT/Europa