Gran bibliotek

En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • 641.59456 V
Klassifikasjon
Emne
År
  • [2020]
Noter
  • I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
  • 978-82-489-2643-6
Tilgjengelige
  • 1/2
Venteliste
  • 0 (0)
*000     aam a22     4c 4500
*001160848
*00520211109141613.0
*007t|
*008200817b||||||||xx ||||e     |||||0 nob|d
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2643-6$qinnbundet$cNkr 399.00
*035  $a(BIBBI)0593075
*08204$qNO-OsBA$a641.5945632$223/nor
*090  $c641.59456$dV
*1001 $aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300  $a205 sider
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500  $aKulturfond
*5208 $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zItalia$zRoma$xHistorie$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Gran bibliotek, avd. GranMAT/Historie
Ex2Utlånt02.07.2024Gran bibliotek, avd. BrandbuMAT/Historie