Forfatter
Tittel En middag i Roma: verdenshistorien i et måltid
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 aam a22 4c 4500
*001160848
*00520211109141613.0
*007t|
*008200817b||||||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-489-2643-6$qinnbundet$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0593075
*08204$qNO-OsBA$a641.5945632$223/nor
*090 $c641.59456$dV
*1001 $aViestad, Andreas$d1973-$jn.
*24513$aEn middag i Roma$bverdenshistorien i et måltid$cAndreas Viestad
*260 $aOslo$bKagge forlag$c[2020]
*300 $a205 sider
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*500 $aKulturfond
*5208 $aI denne boken tar Andres Viestad leserne med på en kulinarisk reise gjennom historien. På en underholdende, men tankevekkende måte viser han hvordan mat har vært med å forme historien. Han forteller om hvordan det gikk til at en liten landsby ble verdens største imperium, om mafia, slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Omtalen er utarbeidet av BS.
*65017$aMatlaging$zItalia$zRoma$xHistorie$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening