Gran bibliotek

Mat mot kreft: de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Mat mot kreft: de beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • 616.99 BLO
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2019
Noter
  • Hvert år får 32 000 nordmenn ulike kreftdiagnoser. Matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling og livet etter avsluttet behandling. I denne boken legger professor Rune Blomhoff frem ny viten om matens betydning for ulike krefttyper. Han går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Med få og enkle grep kan man forsøke å forebygge kreft ved å legge om kostholdet. Omtalen er utarbeidet av BS.
  • Har bibliografi
ISBN
  • 9788248923213
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     cam a22      c 4500
*001178261
*00520230306171301.0
*007ta
*008190102s2019       a   e ||||||0| 0 nob|d
*019  $bl
*020  $a9788248923213$cNkr 399.00$qib.
*035  $a(NO-OsBA)0554079
*040  $aNO-OsBA$bnob$ekatreg
*08204$a616.9940654$qNO-OsBA$223/nor
*096  $a616.99 BLO
*1001 $aBlomhoff, Rune$d1955-$0(NO-TrBIB)90237705$4aut$81
*24010$aMat mot kreft
*24510$aMat mot kreft$bde beste rådene om kosthold for forebygging av kreft, for den som har kreft, for den som skal bygge seg opp etter en kreftsykdom$cRune Blomhoff
*264 1$aOslo$bKagge$c2019
*300  $a206 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*386  $mNasjonalitet/regional gruppe$aNordmenn$bn.$2bibbi$81
*520  $aHvert år får 32 000 nordmenn ulike kreftdiagnoser. Matvaner har stor innvirkning på forebygging av kreft, resultatet av kreftbehandling og livet etter avsluttet behandling. I denne boken legger professor Rune Blomhoff frem ny viten om matens betydning for ulike krefttyper. Han går gjennom hva slags mat som er bra for å forebygge kreft og for kreftpasienter. Med få og enkle grep kan man forsøke å forebygge kreft ved å legge om kostholdet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*5208 $aHar bibliografi
*65017$aKreft$xDietterapi$0(NO-OsBA)1102998$2bibbi$9nob
*65017$aKreft$xDietterapi$0(NO-OsBA)1102998$2bibbi$9nno
*7001 $aBlomhoff, Rune$d1955-$0(NO-TrBIB)90237705$tMat mot kreft
*8521 $h616.99$iBLO
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/19f07479-a0e2-4d77-a239-f6672d0e5e5c/cover/original.jpg$3Omslagsbilde
*85641$aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/19f07479-a0e2-4d77-a239-f6672d0e5e5c/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Bilder 
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig (ikke til fjernlån) Gran bibliotek, avd. GranMAT/Diet